Skip links

Bedrijfsadministraties

Boekhouding uitbesteden

Je doet de boekhouding in de avonduren of in het weekend. Terwijl je eigenlijk ook eens ‘even niets’ wil. Elke keer is het weer een gepuzzel om alle stukken bij elkaar te krijgen en is het maar weer de vraag of alles compleet is, aangiften kloppen en op tijd betaald zijn.

Besteed je boekhouding en administratie aan mij uit:

  • debiteurenbeheer
  • crediteurenbeheer
  • bank
  • belastingaangifte als omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting
  • salarisadministratie
  • personeelsadministratie

Ik regel het voor je. Maak alles gereed tot aan de jaarrekening. Dat hoeft alleen de accountant nog te doen.

Levert je naast goede zin en energie ook meer geld op.

Bonus

Ik kijk als ondernemer naar de cijfers, niet als ‘verwerker’. Een administratie is meer dan omzet en kosten. Dat alles onder de streep klopt, is nogal wiedes.

Cijfers en posten vertellen veel meer. Het gaat om de verbanden. Om zaken die opvallen. En juist niet opvallen. Ik check liquiditeitsprognoses. Je krijgt analyses en rapportages. Ik laat je zien welke invloed keuzes hebben op het resultaat van je onderneming over 1, 5 of 10 jaar. Leg knelpunten bloot. En ik stel kritische vragen die vaak beginnen met ‘waarom’? Dat levert je iets op.

Kijken jij of een collega wel eens op een afstandje naar inkoop, leveranciers, verzekeringen, contracten en abonnementen? Vaak lopen die al járen ‘zomaar’ door. Als je ergens op kunt besparen (en verdienen), dan is het daar. Makkelijk verdiend. Hoef je niet veel voor te doen.

Omdat ik zelf zelfstandig ondernemer ben en 15 jaar geleden een bedrijf van scratch heb opgebouwd, wéét ik waar je tegenaan loopt en ken ik de hobbels in de weg. Maak gebruik van die ervaring. Waarom nog zelf in die valkuilen stappen?

Hoe het werkt

Ik kom op locatie of jij levert me alle stukken aan. Jij beslist wat voor jou het beste werkt.

Omdat ik al lang met dit bijltje hak, weet ik de weg in administraties. Dus jij hoeft géén tijd en uren vrij te maken om mij te begeleiden of wegwijs te maken.

En nee, je zit niet aan me vast. Jij bepaalt wanneer en hoe lang je me nodig hebt. 1 x per maand, per kwartaal of éénmalig. Dus je weet ook precies wat je investering is. Geen torenhoge rekeningen achteraf. Sowieso géén fikse uurtarieven.

Geen verplichting, alleen mogelijkheden.

Ja Maud, laten we praten